تبلیغات
خدمات دانشجویی امید ایرانیان
   Omid Iranian Study Services  (OISS)       E-Mail: info@oiss.ir      Address: PO Box 173, Tehran 14195, Iran      Phone: +98 (21) 44030410      Fax: +98 (21) 89773779  
   
به سامانه گروه امید ایرانیان خوش آمدید                                                                                                                                                                             امروز 
منوی اصلی
 
 
در باره اسپانیا و تحصیل در آن بیشتر بدانیم
در باره اسپانیا و تحصیل در آن بیشتر بدانیم
اسپانیا کشوری در جنوب غربی اروپا است. نام رسمی آن پادشاهی اسپانیا و پایتخت آن مادرید است. در شمال با فرانسه و آندورا، در غرب با پرتغال، در جنوب با جبلالطارق و مراکش همسایه است و  همچنین دارای مرزهای دریایی در شرق با دریای مدیترانه، و در غرب و شمال با اقیانوس اطلس است. مساحت این کشور تقریبا پانصد هزار کیلومتر مربع  و تعدا جمعیت آن حدود 45 میلیون نفر است. بزرگ­ترین شهر این کشور مادرید، زبان رسمی آن اسپانیایی و واحد پول آن یورو است. اسپانیا بزرگ­ترین تولید کنندۀ روغن زیتون جهان نیز می­باشد. کشور اسپانیا با توجه به جدول آمار شرکت­های خدمات مسافرتی و توریستی، در چند سال اخیر جزو پرجاذبه­ ترین مناطق توریستی کشورهای جهان محسوب می­شود. با توجه به قرارگیری کشور اسپانیا در جنوب غربی اروپا و همجوار بودن با اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه، سواحل و جزایر  بسیار زیبایی در این کشور به وجود آمده که معروف­ترین آنها جزایرقناری است که مرکب از هفت جزیره در اقیانوس اطلس می­باشد که پایتخت آن لاس پالماس می­باشد. در شهرهای بزرگ اسپانیا مانند پایتخت آن مادرید و یا بارسلونا و والنسیا دانشگاه­های بسیار معتبری با رنکینگ­های جهانی زیر 500 وجود دارند که از سراسر دنیا دانشجویان را به سمت خود جذب می­کنند. شاید یک مقایسه ساده هزینه­ های تحصیل در کشورهایی همانند انگلستان، استرالیا، کانادا و آمریکا شما را به این مهم برساند که عملاً تحصیل بدون داشتن بورس تحصیلی در این کشورها غیر ممکن می­باشد. در اسپانیا به ازاء هر یك صد هزار نفر، 454 پزشك وجود داشته است كه این رقم، اسپانیا را در میان كشورهای اتحادیه اروپا، پس از ایتالیا(6000نفر) در مكان دوم قرار میدهد.این در حالی است كه در آمار مذكور، كشور انگلستان با 180 پزشك در مكان آخر قرار دارد. همچنین در اسپانیا به ازاء هر یك صد هزار نفر نزدیك به دو بیمارستان وجود دارد و به ازاء هر هزار نفر، 7.3 تخت بیمارستان اختصاص یافته است. نرخ بیكاری در اسپانیا( یعنی نسبت جمعیت شاغل به جمعیت فعال) 2.14 درصد است كه این نسبت در زنان 7.18 درصد و در مردان 1.11 درصد میباشد

مقاطع تحصیلی:

1-      کارشناسی: برای ورود به مقطع کارشناسی در دانشگاههای دولتی اسپانیا داوطلب باید در آزمون ورودی شرکت کند. از آنجایی که این آزمون به زبان اسپانیایی برگزار میشود شرکت در آن برای داوطلبان ایرانی توصیه نمیشود. اما داوطلبانی که دارای دیپلم و پیش دانشگاهی با معدل بالا از ایران باشند و یا حداقل مدرک کاردانی از ایران را دارا باشند ، به شرط تایید و قبول مدارکشان در وزارت علوم اسپانیا میتوانند وارد این دوره ها شوند (فرآیند این کار توسط موسسه قابل انجام میبشدا). طول تحصیل کارشناسی 3 سال بعلاوه یک سال دوره زبان اسپانیایی (برای اتباع خارجی) میباشد. لازم به توضیح است که شانس ورود به این دوره ها برای افرادی که سن شان کمتر از 25 سال باشد و نیز دارای یک مدرک دانشگاهی از ایران باشند بسیار بالاتر است.

  توجه: دانشگاههای خصوصی نیاز به آزمون وروردی یا داشتن مدرک دانشگاهی از ایران ندارند و تحصیل در آنها معمولا به زبان انگلیسی و همراه با شهریه است.

2-      کارشناسی ارشد: داشتن مدرک کارشناسی معتبر شرط اصلی ورود به این دوره است. زبان تحصیل در این دوره انگلیسی، اسپانیایی و یا انگلیسی- اسپانیایی (به صورت توام) میباشد. توصیه میشود داوطلبان قبل از ورورد به اسپانیا اقدام به آموزش این زبان نمایند. طول تحصیل دو سال به زبان انگلیسی یا سه سال به زبان اسپانیایی است. نوع آموزش در این مقطع کورس درسی به همراه پایان نامه است.

3-      دکترای تخصصی: داشتن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد معتبر شرط اصلی ورود به این دوره است. طول تحصیل در این دوره

4-      از 5-3 سال متغیر است. زبان تحصیلی انگلیسی و به صورت کورس و پایان نامه است.

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش:

1 - ترجمه رسمی کلیه مدارك تحصیلی موجود (ریز نمرات و دانشنامه دوره های: فوق دیپلم/لیسانس/فوق لیسانس/دکتری) بسته به دوره مورد درخواست

2 - گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه­ محل تحصیل برای متقاضیان شاغل به تحصیل (با ذکر مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و ضمناً تعداد واحدهای پاس شده و معدل فعلی)

3- آماده کردن رزومه علمی، کاری و شخصی به زبان انگلیسی

(اگر نمونه ای نداشتید در هنگام عقد قرارداد یک نمونه به شما داده می شود تا با کمک کارشناسان موسسه آن را تکمیل کنید)

4- نامه انگیزش (sop)

5- نگارش برنامه تحقیقی اولیه (Proposal) برای دانشجویان متقاضی دوره دکتری

6- اسکن صفحه اول پاسپورت و یا برای افراد مشمول که پاسپورت ندارند ترجمه انگلیسی شناسنامه یا کارت ملی

7- یک قطعه عکس پرسنلی 4*3

8- دو نسخه توصیه نامه علمی از اساتید مربوطه در سربرگ رسمی دانشگاه محل تحصیل به همراه رتبه علمی، آدرس محل کار، شماره تلفن و ایمیل استاد نگارنده توصیه نامه

9- نامه سابقه کاری از محل کار در سربرگ رسمی با مهر و امضاء (در صورت وجود)

10- مدارک اضافی: (از جمله: مقالات علمی داخلی و خارجی،دوره های آموزشی و گواهینامه های اخذ شده در زمینه رشته تحصیلی،ثبت اختراع، گواهی دانشجوی ممتاز و هرگونه مدارک اضافی که موسسه را در اخذ پذیرش کمک می کند)

11- نمره زبان آیلتس(6.5-6) یا تافل(600 یا 90)  در صورت وجود

12- نمونه کاری برای متقاضیان رشته های هنری و معماری

13- گواهی مالی

نظر سنجی
+ هدف اصلی شما از تحصیل در خارج چیست؟
-
-
-
-
-
-
 
  
پیوندها
 اداره کل بورس و اعزام
 سفارت ایران در اسپانیا
 سفارت ایران در پاکستان
 سفارت ایران در پرتوریا
 سفارت ایران در ترکیه
 سفارت ایران در نروژ
 سفارت ایران در هلند
 سفارت اسپانیا
 سفارت افریقای جنوبی
 سفارت پاکستان
 سفارت ترکیه
 سفارت قبرس
 جمهوری ترک قبرس
 سفارت نروژ
 سفارت هلند
 کانون مؤسسات اعزام دانشجو
 وزارت امور خارجه
 وزارت بهداشت
 وزارت علوم
,باره,اسپانیا,و,تحصیل,تربدانیم,